• ro
    • en
clinica 32 Albirea dintilor

 

V-ati gandit sa va albiti dintii?

Clinica 32 va asteapta cu o gama variata de proceduri de albire, cu o echipa de medici chirurgi specialisti, intr-un mediu placut, dar mai ales steril.

Tratamentul de albire dentara reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, lucru ce demonstreaza importanta tot mai mare pe care pacientii o acorda zambetului perfect. Gradul de albire a dintilor, durabilitatea, eficienta variaza in functie de procedura de albire utilizata, de tipul petelor de pe dinti, de concentratia agentului de albire si de multi alti factori.

Cea mai buna, rapida si eficienta metoda de albire o reprezinta albirea cu lampa cu plasma Zoom Advanced Power. Ultrarapid: dinti albi in doar 45 de minute.

Tratamentul ZOOM este indicat si supervizat de un medic specialist si reduce la minim stresul si riscurile la care sunt supusi dintii oferind rezultate reale imediate. Albirea dintilor necesita realizarea in prealabil a unui detartraj si periaj profesional, pentru curatarea si pregatirea dintilor. Procedeul presupune aplicarea pe dinti a unui gel special de albire (peroxid de hidrogen) care incepe sa actioneze sub lumina lampii cu plasma ZOOM, eliberand oxigen, care curata smaltul dintilor din interior. Durata necesara albirii dintilor este foarte mica, fiind de aproximativ 45 de minute si ulterior pacientul va avea o usoara sensibilitate la nivelul danturii timp de 24 de ore. Nivelul de sensibilitate creste in cazul dintilor cu plombe neetanse sau fisuri in smalt.

ALBIRE INTERNA

 

Albirea internă este utilizata in cazul dintilor tratati prin intermediul obturatiilor de canal (deci devitalizati), care s-au colorat in urma tratamentului de canal. Aceasta procedura aduce rezultate estetice surpinzatoare la costuri semnficiativ mai reduse decat albirea cu lampa Zoom, fatetare, coroane dentare.

ALBIRE CU GUTIERE

 

Albirea in gutiere implica 4 sedinte, prima dintre ele constand in efectuarea fotografiilor diagnostice si amprentarea dintilor in cadrul clinicii. Pe baza amprentei se vor confectiona gutierele personalizate pentru fiecare pacient, care vor tine gelul de albire in contact optim cu suprafetele dintilor. Astfel, in celelalte 3 sedinte efectuate acasa, in zile consecutive, se va obtine o imbunatatire a culorii dintilor de pana la 8 nuante. Gutierele, impreuna cu gelul de albire, vor fi aplicate in cavitatea orala si mentinute timp de 4-6 ore.

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord