• ro
  • en
clinica 32 All on 4 & all on 6

Solutia perfecta pentru a avea dinti ficsi pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii

Sub acoperisul Clinica 32, expertii din toate ariile stomatologiei realizeaza tratamente dentare digitale la cel mai bun raport calitate pret.

Parte din viziunea Clinica 32 este tratarea celor care ne trec pragul cu cele mai noi si eficiente manopere. Ce inseamna acest lucru? Daca vei merge in America sau in Occident, vei beneficia de aceleasi tratamente, materie prima premium, tehnologie digitala si protocoale profesioanale fara nicio deosebire, in afara de pret. In Romania, preturile sunt mult mai bune.

O astfel de manopera moderna complexa este All on 4 si All on 6.

Daca alegi sa fii pacientul nostru, ce trebuie sa stii:

 • Vei fi tratat cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, ce are precizie de micron si permite timp redus de tratament. Astfel, daca te gandesti la costul intregului plan de tratament acesta este mai eficient decat manoperele traditionale realizate separate.

Afli mai multe despre tehnologia Clinica 32 de aici

 • Planul de tratament este cu abordare multidisciplinara. In Clinica 32 exista experti din toate ariile stomatologiei, ce participa anual la evenimente de prestigiu internationale pentru a fi conectati cu informatia de ultima ora. Alfi mai multe despre Familia 32 de aici

 • Avem inclus in Clinica 32 laborator dentar digital ceea ce asigura o calitate superioara tratamentului, precizie si vizite putine la clinica. Afli mai multe despre laboratorul dentar de aici

 • Investigatiile stomatologice se realizeaza in sectia de radiologie care este incorporate in fiecare clinica.

 

All on 4 & All on 6 – dantura fixa pentru pacientii care si-au pierdut dintii

 

Este pacat sa te chinui cu o proteza acrilica clasica.

All on 4 este un concept de inserare ghidata de 4 implanturi, la pacientul edentat total sau la pacientul ce urmeaza sa-si piarda toate unitatile dentare din cauza problemelor dentare sau a bolii parodontale, si a carui creasta osoasa a suferit o rezorbtie accentuata. De fapt, ALL on 4 inseamna o lucrare fixata pe 4 implanturi, implanturi ce se insera 2 in zona frontala si 2 implanturi angulate in zona premolarilor. Astfel, se evita repere anatomice importante cum ar fi sinus maxilar sau nervul mentonier. In comparatie cu all on 4, tehnica all on 6, se refera la inserarea unui numar de 6 implanturi pe fiecare arcada, astfel ca fundatia lucrarii definitive este mult mai buna, fiind realizata pe un numar mai mare de implanturi. All on 6 este o tehnica recomandata pacientilor tineri, care si-au pierdut toti dintii, si pacientilor unde oferta osoasa este una foarte buna.

Tehnica All on 4 /All on 6 este o manopera stomatologica complexa ce se regaseste si sub denumirile Total fix sau Restaurare totala.

Pacientul care se califica pentru manopera:

Pacientul edentat total, adica pacientul care si-a pierdut toti dintii sau majoritatea dintilor.

Descopera beneficiile reale oferite de manopera stomatologica complexa All on 4 & All on 6

 • Manopera este realizata digital, ceea ce inseamna un grad superior de personalizare pe nevoile specifice ale pacientului

 • Eviti 100% disconfortul creat de proteza clasica , de leziunile provocate astfel si nu vei fi nevoit sa “iti tii dintii intr-un pahar cu apa”

 • Dinti provizorii ficsi in maxim 24 de ore!

 • Discomfort estetic si functional minim

 • Vizite putine la stomatolog, deoarece intreaga echipa de experti si toate sectiile sunt incorporate in aceeasi clinica

 • Costurile sunt mai mici in comparatie cu acele cazuri in care este nevoie de manopere chirurgicale de tipul sinus lift, sau aditii osoase extinse si timpul de asteptare este mai mic.

Etapele de tratament All on 4 & All on 6

 • Sub acoperisul Clinicilor 32, realizam lucrarile de tip all on 4 total digital prin preluarea unor imagini 3D cu ajutorul CBCT printr-o scanare 3D, pe care le suprapunem cu o imagine video preluata cu scanerul intra oral.

 • Pe acest „pacient virtual” incepem proiectarea unei lucrari virtuale pe care o vom adapta in muscatura si in raport cu dintii arcadei opuse, forma, marime si culoare. Aspectele estetice se vor decide in functie de dorintele pacientului si in acest pas putem veni in intampinarea pacientului datorita tehnologiei existente prin care previzionam si controlam rezultatul final.

 • Odata obtinut acest rezultat se printeaza la o imprimanta 3D si se monteaza pacientului in ziua interventiei in care se pun si implanturile, pacientul plecand astfel cu zambetul pe buze, fara multe vizite la stomatolog si fara multe interventii.

 • Pe acelasi pacient virtual vom proiecta si pozitiile implantului pentru sustinerea viitoarei lucrari, astfel incat sa nu lezam nici spatiile anatomice invecinate, sinus maxilar, nerv mentonier, o data fixate pozitiile implanturilor va trebui sa facem transferul lor in gura pacientului si aceasta se face cu ajutorul unui ghid de montare printat la o imprimanta 3D.

 • Cu ajutorul ghidului avem exact locurile in care se vor monta implanturile, iar interventia chirurgicala va fi una minim invaziva cu ajutorul trusei speciale pentru montarea implanturilor fara taieturi, aceasta insemnand ca implanturile patrund in os direct prin gingie, iar la locul inserarii se va monta un bont de vindecare sau bontul pentru sustinerea lucrarilor provizorii. Dupa o perioada optima de vindecare de trei sau patru luni, timp in care s-a realizat integrarea urmeaza amprentarea digitala si lucrarea finala.

Indicatii pentru pacient:

Pacientul trebuie sa aiba grija cu alimentatia si cu igiena pe perioada de osteointegrare a implanturilor, adica in primele 3-4 luni de la inserare. In aceasta perioada, alimentele nu trebuie sa fie de consistenta dura si foarte dura, si sa nu permita acumularea de placa bacteriana pe sub lucrarea provizorie utilizand dusuri bucale sau ata dentara speciala lucrarilor.

clinica 32

Conceptul Clinicilor 32

Suntem o echipa foarte bine pregatita, care iti pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru ca tu sa zambesti fara griji.

Totul sub un singur acoperis
Totul sub un singur acoperis

Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand,  respe

Detalii  
Implant dentar fara taieturi ghidat digital
Implant dentar fara taieturi ghidat digital

Una dintre tehnicile avansate din medicina stomatologica digitala pe care Clinica 32 le ofera pacientilor sai este manopera IMPLANTU

Detalii  
CBCT – 3D – Radiologie
CBCT – 3D – Radiologie

Computerul Tomograf CBCT/3D este cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara care ajuta medicul dentist sa p

Detalii  
Laborator dentar digital
Laborator dentar digital

Datorita faptului ca laboratorul este integrat în Clinica 32, comunicarea între medic, tehnician si pacient este rapida,

Detalii  
One day implant
One day implant

One Day Implant este o TEHNICA AVANSATA prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva int

Detalii  
Tehnologia Cerec
Tehnologia Cerec

Ultima generatie a robotului stomatologic CEREC, varful de lance al sistemelor de restaurare dentara mondiala acum IN CLINICA 32

Detalii  

clinica 32

Media

Expertii din familia 32 isi asuma rolul de a educa, de a fi alaturi de pacientii nostri prin oferirea de informatii documentate pentru a sustine sanatatea dentara a celor ca isi doresc o viata de calitate si cu zambet.

Sfaturi pentru o dantura sanatoasa, Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 - Observator Antena 1
04.07.2019
Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 a vorbit in direct in platoul Observatorului, Antena 1 despre cele mai importante sfaturi pentru o dantura sanatoasa si frumoasa. Domnul doctor a explicat ce inseamna manopera implant dentar fara taieturi ghidat digital si ce inseamna tratamente stomatologice digitale.
Detalii
Dr Razvan Boberis CEO CLinica 32 la Realitatea TV
29.08.2019
Chiar daca, acum, implanturile se pot monta intr-o singura sedinta, fara taieturi, e mai bine sa prevenim decat sa tratam problemele danturii atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor. Despre toate acestea ne vorbeste dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32, intr-o interventie la Realitatea TV! www.clinica32.ro
Detalii
Albirea dentara - Dr. Razvan Boberis vorbeste despre Albirea dentara Beyond- Nr.1 in America
29.08.2019
Albire dentara Beyond- NR.1 in America ►Varful de lance in gadgeturile de albire dentara de la nivel mondial este acum disponibil in Clinica 32. ►Lampa Beyond II Whitening Accelerator este updatata cu tehnologie ce foloseste ultrasunetele si substante active de calitate premium pentru a obtine cel mai alb zambet, intr-un timp scurt, fara disconfort si cu rezultate pe termen lung.
Detalii
Igiena si sanatatea dentara la copii - Clinica 32, Dr. Simona Boberis
29.08.2019
Doamna Doctor Simona Boberis a fost prezenta, in direct, in platoul 1 Matinal, TVR 1. S-a discutat despre cele mai importante aspecte ale igienei si sanatatii dentare la copii. Pentru a cunoaste mai multe detalii despre serviciile dentare premium oferite de Clinica 32 accesati www.clinica32.ro
Detalii
Ce spun pacientii

Ce spun pacientii

Suntem onorati sa avem grija de zambetele tuturor celor care ne trec pragul, astfel incat sa avem satisfactia ca am contribuit la oferirea unei vieti de calitate celor care ne aleg. Va multumim!

Pe mine performanta ma inspira si, pe parcursul acestei calatorii, impreuna cu echipa Clinicii 32, am imbunatatit continuu calitatea si aspectul estetic al dintilor mei. Sunt extrem de multumit de expertiza medicilor, rezultatele si eficienta tratamentelor dentare, receptivitatea echipei la solicitarile mele si mai ales, de accentul pus pe calitatea lucrarilor si aspectul estetic al acestora.
Oprita Florin - Director – Commercial Banking, ING Bank Romania
Oprita Florin - Director – Commercial Banking, ING Bank Romania
La Clinica 32 am intalnit o echipa formata din oameni tineri, extrem de amabili si buni in ceea ce fac. Atmosfera de la clinica este una calda si prietenoasa, care te face sa uiti de eventualele temeri. Din punct de vedere tehnic, totul este ireprosabil: aparatura noua, de calitate, iar serviciile oferite pot satisface si cel mai pretentios pacient. Recomand cu mare incredere Clinica 32!
Mihaela Subtirica - Actrita
Mihaela Subtirica - Actrita
Echipa Clinicii 32 a reusit sa inlature toate temerile legate de tratamentele dentare ale intregii noastre familii! Am ajuns pentru prima oara la dl dr. Mihnea Nica cu fiul meu (in varsta de 8 ani la vremea respectiva) pentru o extractie mai delicata, care s-a petrecut atat de bine incat ulterior intreaga familie "s-a abonat" la serviciile clinicii. Metodele de tratament sunt din cele mai recente, aparatele arata bine, ingrijirea este deosebita atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, se urmareste cu precadere minimizarea durerii. Ce ma incanta cel mai mult e ca permanent, pentru orice tip de interventie, sunt pusa in tema cu diversele posibilitati de tratament, durata si efectele posibile, costurile implicate etc. Asta confera multa incredere! Imi place faptul ca sedintele de tratament se deruleaza intr-o ambianta agreabila, personalul este simpatic si profesionist, iar pacientul se simte cu adevarat cel mai important!
Ana Maria Radu Saracu
Ana Maria Radu Saracu
„Fericirea se vede pe chipul meu! Multumesc Clinica 32 pentru zambetul perfect! Cea mai tanara si profesionista echipa!”
Costea Zoia - Reporter Star Matinal – Antena Stars
Costea Zoia - Reporter Star Matinal – Antena Stars
Experienta mea la Clinica 32 a fost una foarte agreabila. Am avut parte de tratamente profesionale executate de specialisti competenti, iar rezultatele au fost uimitoare. Atmosfera este primitoare, iar personalul amabil si dispus sa rezolve orice problema cu promptitudine.
Bratu Doru - Fotbalist
Bratu Doru - Fotbalist
Am beneficiat de serviciile Clinicii 32 pentru un implant dentar si am fost placut impresionat de profesionalismul intregii echipe. Mi-a placut faptul ca mi s-au oferit foarte multe detalii si inainte si dupa procedura de implant, fapt ce m-a asigurat ca sunt pe maini bune.
Ionut Farcas - Antreprenor
Ionut Farcas - Antreprenor
M-am bucurat de serviciile Clinicii 32, personalul  este tanar, ospitalier si entuziast. Am beneficiat de tratamente si proceduri de ultima generatie executate profesionist.Sunt incantat de rezultate si as alege serviciile lor de fiecare data.
Bratu Nicolae - Reprezentant vanzari
Bratu Nicolae - Reprezentant vanzari
O echipa de succes! Toata ,,aventura" a inceput cu un implant care a durat 15 minute. Am ramas surprinsa cand peste cateva zile am avut nevoie de o interventie urgenta, la o ora tarzie,pt ca aveam o durere insuportabila la o masea. Am fost intampinata telefonic de o mare amabilitate si apoi promptitudine prin prezenta imediata a doi medici ce au rezolvat problema foarte repede. Vreau sa le multumesc pentru devotamentul lor si pe viitor voi apela cu mare incredere la Clinica 32.
Tomescu Marina
Tomescu Marina
Serviciile celor de la Clinica 32 mi-au schimbat perceptia despre mersul la dentist. De la o activitate stresanta, a devenit una relaxanta si benefica pentru sanatatea mea. Diana si medicii de acolo sunt foarte primitori si au ales tot timpul solutia cea mai buna pentru tratamentele mele.”
Tudor Iacob - Antreprenor
Tudor Iacob - Antreprenor
Am fost. Am rezolvat problemele. Doamna doctor s-a comportat exemplar de fiecare data, la fel si personalul asistent. Mi-au castigat increderea si cu siguranta voi reveni atunci cand voi avea nevoie
Costinel Buca
Costinel Buca
Cand ma gandesc la experientele pe care le-am avut la Clinica 32, in minte imi vine un singur cuvant – superlativ. Multumesc D-nei. Dr. Roxana Serb
Mamele Iulian - Fotbalist
Mamele Iulian - Fotbalist
"Pentru cel mai fricos pacient (eu), Diana a reusit sa ma convinga inca de la prima sedinta sa "repar" tot ce era defect. Cu foarte multa rabdare, cu multe explicatii si cu multa indemanare, durerea nu a intrat in discutie, iar zambetul meu incepea sa se contureze din nou. Mergeam de fiecare data cu drag pentru ca toata lumea acolo e un zambet (deh, ar fi greu sa nu), pentru ca au o locatie centrala si frumos amenajata, dar si pentru ca mirosul de stomatologie nu isi avea nicidecum locul aici."
Grama Brindusa - PR & Marketing Manager
Grama Brindusa - PR & Marketing Manager
Stiu ca multi oameni sufera de fobia cabinetelor stomatologice. Chiar si eu am avut retineri, dar mi-am facut curaj si am pus sanatatea inaintea oricarei temeri. Temeri total nefondate de care m-am convins inca de la prima vizita la Clinica 32. Mi-a placut mediul si profesionalismul oamenilor de acolo. Eu ti-o recomand pe Diana care face treaba excelenta. Si-mi place ca-ti explica absolut tot. Mai ca ai vrea sa-i imprumuti meseria, dar mai bine sa lasam profesionistii sa-si faca treaba!
Filip Alexandru - Specialist in turism
Filip Alexandru - Specialist in turism
Pentru noi, artistii, este foarte important sa aratam si sa ne simtim sanatosi. Dantura noastra arata bine datorita D-nei Dr. Simona Mitroi la care mergem de 3 ani. Are mana foarte usoara, lucreaza atent si dintii arata foarte bine. Suntem extrem de multumiti de serviciile Clinicii 32.
Andreea Carstea - Artist
Andreea Carstea - Artist
Personal am fost si sunt foarte multumit de serviciile Clinicii 32, de punctualitatea lor, de modul de adresabilitate fata de pacienti, de calitatea foarte buna a materialelor si a lucrarilor. Personalul este foarte amabil si are permanent in vedere legatura cu pacientii. Aceste caracteristici m-au determinat sa recomand Clinica 32 multor persoane care sa se bucure de serviciile remarcabile ale acesteia.
Mazilu Petre - Owner General MPM Impex, instalatii retele gaze
Mazilu Petre - Owner General MPM Impex, instalatii retele gaze
Clinica plina de PROFESIONALISM. Am inceput cu o consultatie si am ramas surprins de amabilitatea si profesionalismul lor. Medici tineri, devotati si foarte preocupati de binele tau. Atat eu cat si sotia mea suntem foarte multumiti de serviciile lor. Regasiti medici cu o mare rabdare in privinta pacientilor ,, problematici"( asa cum este sotia mea), iar pe toata perioada tratamentului se intereseaza de starea ta. Cu atitudinea si devotamentul aratat te fac sa intelegi importanta controlului si preventiei astfel incat pe viitor sa fii nevoit sa petreci cat mai putin timp in clinica.
Liviu Popa - Reprezentant medical
Liviu Popa - Reprezentant medical
Ma simt foarte multumita de cum a decurs tratamentul medical si la fel de incantata de atitudinea pozitiva si deschisa a personalului stomatolog, de la doctori pana la asistente. De cand am inceput consultatiile stiu ca nimic rau nu se mai poate intampla, situatia e sub control. Pe langa profesionalismul doamnei stomatolog si al personalului medical, imi plac cabinetele pentru ca, fiind moderne si frumos amenajate, ma fac sa ma simt confortabil fara a ma gandi la spitale si atmosfera de acolo.
Loredana Bulgaru - Studenta FJSC
Loredana Bulgaru - Studenta FJSC
Avand in vedere ca sunt medic tin foarte mult la igiena si sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de serviciile medicale de care beneficiez. Sunt pacienta acestei clinici de apoximativ 3 ani de zile si pana in acest moment am numai cuvinte de lauda la adresa personalului sau si evident a medicului meu curant ( simona-;D).Toate problemele de natura stomatologica mi-au fost rezolvate extrem de repede si eficient de fiecare data, fapt pentru care am recomandat cu caldura de fiecare data celor care ma inconjoara clinica 32. Evident ca prima persoana draga mie careia i-am recomandat serviciile ei este logodnicul meu care este pacientul lor de 2 ani de zile (doctor si el-dr.Demiras Leonard ) extrem de multumit de rezultate. Ambiant placut, curatenie, igiena maxima si servicii de calitate-Clinica 32 corespunde standardelor cu care ne identificam.
Ana-Maria Mocanu - doctor
Ana-Maria Mocanu - doctor

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord