• ro
    • en
clinica 32 Aparat dentar pe interior - incognito

Aparat dentar INCOGNITO

Aparatul dentar INCOGNITO este montat pe fata interioara a danturii si foloseste tehnica linguala, fiind imposibil de observat, datorita modului de aplicare. Acest aparat este preferat de pacientii cu viata sociala intensa.

Bracket-urile aparatului Incognito sunt confectionate pentru fiecare pacient in parte dintr-un metal pretios, sunt personalizate, permitand astfel adaptarea perfecta pe fiecare dinte.

 

Avantajele aparatului lingual INCOGNITO:

Spre deosebire de celelalte tipuri de aparate dentare, acesta este practic insesizabil pe toata durata tratamentului; Fiind un aparat personalizat, este mai eficient decat unul clasic; Este mai confortabil; Suprafata interna a dintilor este mai rezistenta la demineralizare si astfel se reduce riscul aparitiei cariilor; Orice senzatie neplacuta si discomfort disapare in cateva zile de la montare; Elementele personalizate se desprind mai greu de pe dinti. aparat dentar pe interior incognito

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord