• ro
    • en
clinica 32 Coroane metalo-ceramice

V-ati gandit sa va puneti o coroana dentara?

Atunci cand este afectata intreaga suprafata a dintelui, iar radacina este intacta, putem reconstitui dintele prin pivot si coroana dentara.

Acestea acopera intreaga parte vizibila a dintelui, conferindu-i estetica, stabilitate si durabilitate. Astfel, dintele va fi refacut din punct de vedere estetic si functional, putand sa-si reia astfel functia masticatorie.

Realizarea coroanei se face in doar cateva sedinte.

Coroane metalo-ceramice

Coroanele metalo-ceramice sunt compuse din doua parti: un schelet metalic si un strat de ceramica ce inveleste scheltul metalic. Sunt foarte rezistente datorita metalului si estetice datorita ceramicii. Dezavantajul lor este ca, odata cu trecere timpului, gingia are tendinta de a se retrage si astfel va aparea o dunga inchisa la culoare la baza gingiei. Astfel, recomandam coroanele metalo-ceramice pentru zonele laterale ale maxilarelor, ele avand in acelasi timp avantajul ca sunt mai ieftine.

 

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord