• ro
    • en
clinica 32 Estetica dentara

Stomatologia digitala aduce avantaje semnificative: de la reducerea timpului petrecut per manopera, cu disconfort minim, la tehnologii moderne si performante care au rezultate exceptionale atat in sfera medicala, cat si in cea estetica. Recunoscand beneficiile multiple ale unui zambet impecabil, stomatologia moderna se orienteaza din ce in ce mai mult spre zona de estetica dentara.

Zambet perfect intr-un timp cat mai scurt, cu materiale si tehnologie moderne si performante si disconfort minim.
Solicitarea tratamentelor dentare complexe, atat in sfera esteticii, cat si in cea medicala, a crescut si, in acelasi ritm, oferta s-a imbunatatit. Piata de servicii stomatologice s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie. Astfel, pacientii pot primi servicii integrale, sub acelasi acoperis, la standarde inalte.

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord