• ro
    • en
clinica 32 Fatete dentare

V-ati gandit sa va puneti fatete dentare?

Clinica 32 va asteapta cu o gama variata de fatete dentare, cu o echipa de medici chirurgi specialisti, intr-un mediu placut, dar mai ales steril.

In materie de estetica dentara, fatetele ceramice (Veneers) reprezinta cea mai buna procedura stomatologica non-invaziva din ultimul deceniu.

Fatetele dentare acopera suprafata frontala a dintelui, rezolvand astfel probleme cum ar fi dintii prea spatiati, dintii ciobiti, coloratii severe, dintii cu fisuri, fracturi.

Fatetele sunt adesea folosite de catre vedete pentru a avea un zambet perfect. Pot fi fatete integral ceramice, din ceramica presata, din zirconiu sau fatete subtiri care nu necesita deloc slefuirea dintelui (Lumineers).

Fatetele Lumineers prezinta cateva avantaje importante:

 
  • nu necesita slefuirea dintelui: ele sunt subtiri si astfel dintele nu va mai trebui sa fie slefuit, dand un aspect natural
  • aplicarea fatetelor este nedureroasa, tinand cont ca nu mai trebuie facuta anestezie pentru slefuirea dintilor
  • nu va aparea nicio sensibilitate dentara dupa tratament nu va mai fi nevoie de fatete provizorii pe durata tratamentului

 

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord