• ro
    • en
clinica 32 Implant dentar Straumann Roxolid
 

Este cel mai nou implant din aliaj Titan-Zirconiu cu tratamentul suprafetei hidrofil ce asigura o perioada de integrare osoasa mai scurta, de la 6 saptamani

implant dentar straumann

Avantajele implantului dentar Straumann:

  • Timp de asteptare mai mic , de la 6 saptamani
  • Vindecare rapida si fara durere
  • Usor de inserat, se poate insera fara taieturi
  • Este mai rexistent mecanic decat alte implanturi din titan
  • Permite si incarcarea imediata in zona frontala
  • Noul model straumann roxolide tapered este conic si are exact forma radacinii dintilor
  • Este foarte subtire, 3.3mm diametru si poate fi folosit in zona molarilor si premolarilor fara sa mai fie nevoie de aditie osoasa.

 

Pana nu demult solutia inlocuirii unuia sau mai multor dinti pierduti era folosirea puntilor dentare, ceea ce presupunea interventia si asupra a doi dinti sanatosi. Astazi, datorita evolutiei medicinii dentare si datorita inaltei tehnologii de care dispune clinica stomatologica 32 va oferim cea mai buna solutie in momentul in care pierdeti unul sau mai multi dinti, si anume implantul dentar. Implantul dentar este o inteventie chirurgicala nedureroasa prin care se inlocuieste radacina dintelui care lipseste. Ulterior, dupa ce implantul dentar s-a inserat, pe el se va monta coroana dintelui, putand astfel sa va recuperati zambetul.

Dintii realizati pe implanturi dentare se comporta identic cu proprii dinti. Procedura inserarii implantului dentar este atraumatica (nedureroasa). Se realizeaza sub administrarea anesteziei locale, facand pacientul sa nu simta durere si sa coopereze cu medicul pe tot parcursul interventiei chirurgicale.

Procedura de inserare a implantului dentar presupune realizarea unei incizii in gingie cu o freza specifica tipului de implant folosit, loc prin care se va insera implantul dentar cu ajutorul unei chei speciale, iar la final se coase gingia. Procedura de inserare a imlantului dentar poate fi facuta si fara taieturi, direct prin gingie daca aveti suficient os si dupa un proiect digital de pozitionare in os.

Dupa aproximativ 2 luni de zile in care pacientul asteapta ca implantul dentar sa se integreze in os (perioada difera de la un pacient la altul si de la un implant dentar la altul), proces numit si osteointegrare, pacientul se va prezenta pentru inceperea lucrarii protetice, adica montarea bontului si a coroanei dentare

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord