• ro
    • en
clinica 32 Manopera complexa
Implant fara taieturi
Una dintre tehnicile avansate din medicina stomatologica digitala pe care Clinica 32 le ofera pacientilor sai este manopera IMPLANTURI FARA TAIETURI.
La ora actuala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in 12 minute datorita robotului CEREC, echipa specializata si materie prima premium.

Ce este important sa stie pacientul?

Aceasta tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar in situatiile in care pacientul are extractii vechi si este totul vindecat, are suficient os sau in situatiile in care se face o extractie a unui dinte cu o singura radacina, respectiv premolari sau dinti frontali.


Beneficiile implanturilor fara taieturi sunt:

Nefacand taieturi, vindecarea este foarte usoara,fara durere,disconfortul este minim,vindecarea accelerata,la realizarea interventiei de montare a dintelui final, gingia este deja vindecata, si astfel, nu mai este necesara o alta anestezie si o alta taietura pentru a descoperi implantul.

Practic, avem totul facut intr-o singura sedinta.

Peste 3 luni cand pacientul vine din nou, implantul doar se amprenteaza si se face bontul final.


 

 

~Din respect pentru pacientii Clinicii 32, am adus sub un singur acoperis toata infrastructura necesara pentru a realiza tratamente stomatologice de calitate conform principiilor stomatologiei digitale: timp redus de tratament, vizite reduse la medicul stomatolog, rezultate performante, garantia calitatii si materie prima de calitate. Tehnica inserarii implanturilor fara taieturi este o manopera moderna care vine in intampinarea tuturor celor care se tem de taieturi si care vor o manopera de calitate fara durere, cu discomfort minim si rezultate foarte bune~, Razvan Boberis, CEO Clinica 32.

 

 


Care sunt criteriile de calificare a unui pacient pentru un implant fara taieturi?

Pentru a se califica pentru aceasta tehnica moderna, pacientul trebuie:

  • sa aiba o extractie mai veche, iar gingia sa fie pe deplin vindecata,
  • sa exista os si gingie suficiente.

Daca nu exista suficient os, pacientul nu poate beneficia de aceasta tehnica. Se poate insera implantul prin alte tehnici modern la fel de sigure si performante.


Care sunt riscurile implantului fara taieturi?

Riscurile sunt sa existe pozitionare intr-o zona gresita. Pentru a elimina acest risc putem folosi tehnica ghidata digital de inserare a implantului dupa o analiza 3D si un ghid facut digital. Mai exista riscul sa nu aiba suficienta stabilitate implantul si sa nu se poata insera si atunci se renunta definitiv la a-l pune. De altfel, riscurile sunt la fel ca la orice tehnica de a inserare a unui implant dentar. Riscul sa nu se integreze este 2-5%, la fel si riscul de infectare.


Implanturile fara taieturi si tehnologia de ultima ora CEREC

Pentru a putea face implant fara taieturi, in cazurile complexe in care avem peste doua implanturi se face un proiect digital, prin proiectarea virtuala a dintilor pe implant, a implanturilor in os si robotul CEREC ne ajuta sa luam amprenta digitala si sa proiectam dintii virtuali. Dupa care se printeaza ghidul de montaj si cu o trusa speciala de montaj se pun implanturile conform proiectului. Aflati mai multe detalii despre tehnologia digitala de sub acoperisul Clinicii 32 AICI: https://www.clinica32.ro/acasa/tehnologie-dentara/


UNIC. Implanturile fara taieturi si Fabrica de Implanturi

Cand vorbim de lucrarile finale, daca am pus un implant fara taieturi nu mai este nevoie de faza a doua chirurgicala, adica de descoperirea implantului. Momentul in care vine timpul pentru a face dintele, deja este implantul descoperit, gingia este deja facuta, trebuie doar sa scanam cu ajutorul camerei de la CEREC implantul, sa-l incarcam la Fabrica si sa proiectam bontul si dintele si sa asteptam curierul.Garantia manoperei implanturi fara taieturi

Garantia la implanturi este de 3 ani. Garantia pentru materia prima este de 30 de ani garantie la produse, pentru cele facute la fabrica de implanturi din Suedia cu care avem un parteneriat unic.


Ce responsabilitate are pacientul pentru a beneficia de o garantie cat mai lunga a lucrarii?

Pacientul daca are grija, se prezinta la controalele regulate anuale, isi face radiografie de control si are o igiena corecta, stare de sanatate buna, poate beneficia de o lucrare care nu se deterioreaza si care este functionala chiar si toata viata.


Pretul unui implant fara taieturi

Pretul unui implant fara taieturi este de 3300 de lei in cazul in care se face si cu tehnica ghidata digital, altfel nu este mai scump decat unul standard. Pacientul trebuie sa ia in considerare intotdeauna materia prima pe care stomatologul o foloseste pentru tratamente, deoarece aceasta este unul dintre principalii factori de success in obtinerea rezultatelor dorite, alaturi de experienta si pregatirea doctorului, alaturi de tehnologia folosita. Toate acestea se traduc prin urmatorul rezultat: un implant care se integreaza foarte bine, nu se rupe, rezista in timp si este functional chiar si toata viata. PENTRU MAI MULTE DETALII, CONSULTATI PAGINA CU TOATE PRETURILE: https://www.clinica32.ro/lista-de-preturi/


 

Ce spun pacientii Clinicii 32 despre tehnica Implanturi fara taieturi:

~Pentru o perioada de timp, am amanat sa merg la doctoral stomatolog pentru a inlocui dintele pierdut, pentru ca imi era foarte frica de operatie. Ma speria gandul ca ma durea foarte tare si ca ma va chinui durerea. Am gasit pe internet Clinica 32 si am inceput sa studies aceasta tehnica. Am sunat pentru o programare si dupa ce am discutat cu Dr. Boberis am avut toata linistea de a incepe tratamentul. Nu m-a durut. Implantul este perfect. Totul a fost bine~, Maria P, 43 de ani, Bucuresti.
  • ~Pentru mine timpul este important. Am avut o problema dentara si am avut nevoie sa o rezolv repede. Muncesc mult si de aceea programul nu imi permite sa vin de foarte multe ori la dentist si consider ca in vremurile in care traim totul se poate rezolva bine si mai repede. SI acest lucru mi l-am dorit si pentru tratementul dintilor mei. Implantul fara taieturi mi-a rezolvat problema repede si bine.~, Cristian M., 47 de ani, Bucuresti.

Va dorim: Tot sa zambiti!

Va asteptam in Clinica 32!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord