• ro
    • en
clinica 32 Media

Expertii din familia 32 isi asuma rolul de a educa, de a fi alaturi de pacientii nostri prin oferirea de informatii documentate pentru a sustine sanatatea dentara a celor ca isi doresc o viata de calitate si cu zambet.

Stirile Pro Tv ora 19.00 cu Andreea Esca
29.08.2019

Dr. Razvan Boberis a vorbit despre robotul CEREC la Stirile Pro Tv, ora 19.00. Robotul Cerec este folosit in tratamente stomatologice digitale de calitate superioara.

Detalii
Sfaturi pentru o dantura sanatoasa, Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 - Observator Antena 1
04.07.2019

Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 a vorbit in direct in platoul Observatorului, Antena 1 despre cele mai importante sfaturi pentru o dantura sanatoasa si frumoasa. Domnul doctor a explicat ce inseamna manopera implant dentar fara taieturi ghidat digital si ce inseamna tratamente stomatologice digitale.

Detalii
Dr Razvan Boberis CEO CLinica 32 la Realitatea TV
29.08.2019

Chiar daca, acum, implanturile se pot monta intr-o singura sedinta, fara taieturi, e mai bine sa prevenim decat sa tratam problemele danturii atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor. Despre toate acestea ne vorbeste dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32, intr-o interventie la Realitatea TV! www.clinica32.ro

Detalii
Interviu cu medicul stomatolog Răzvan Boberis, Fondator și CEO Clinica 32 - VIDEOGRAFIA
23.06.2020

Va invitam sa urmariti un interviu complex cu Dr. Razvan Boberis, creatorul Clinicilor 32 in care veti descoperi pasii de la un cabinet stomatologic la doua clinici stomatologice complet dotate digital, cu toate sectiile sub acelasi acoperis, cu experti pregatiti la cele mai prestigioase institutii din lume si materie prima de calitate. 

Detalii
Protocoale securitate Corona Virus - Clinica 32
16.06.2020

Situatia din prezent,  definita de Corona Virus a insemnat o serie de protocoale profesionale pe care intreaga Familie 32 le-a organizat si le-a pus in practica cu cea mai mare responsabilitate si grija pentru pacient.

Detalii
Implant dentar, ghidaj digital, implant fara taieturi
29.08.2019

Tehnica ghidaj digital pentru implanturi dentare: implant fara taieturi. http://www.clinica32.ro/implant-dentar/

Detalii
Clinica 32- Tot sa zambesti! - Prezentare clinica stomatologica
29.08.2019

Clinica 32 ofera clientilor sai tot ce e mai bun, de ultima generatie: Infrastructura de ultima ora, manopere premium, analize 3D, plan de tratament cu abordare multidisciplinara, diagnostic rapid, complet si sigur, fara durere, materie prima pentru implanturi de la liderii mondiali in domeniu, vizite reduse, timp redus de tratament, vindecare accelerata. TOTUL SUB UN SINGUR ACOPERIS! Va asteptam!

Detalii
Implant dentar - Clinica 32
29.08.2019

O echipa de nota 10 - medici specializati la New York University! O noua abordare: TOTUL SUB UN SINGUR ACOPERIS, servicii complete integrate! ► Parteneriat unic cu fabrica de implanturi ► Tehnica ghidata digital de inserare a implanturilor fara taieturi! ► 7 sisteme premium de implanturi http://www.clinica32.ro/implant-dentar ► One day implant - implant dentar intr-o singura zi ► 5 ani de Garantie a monitorizarii procesului de evolutie a implantului post operator ►Analize 3D ►Locatii centrale, ce asigura inclusiv locuri de parcare! Noi suntem CLINICA 32 ► Tot sa zambesti!

Detalii
Igiena si sanatatea dentara la copii - Clinica 32, Dr. Simona Boberis
29.08.2019

Doamna Doctor Simona Boberis a fost prezenta, in direct, in platoul 1 Matinal, TVR 1. S-a discutat despre cele mai importante aspecte ale igienei si sanatatii dentare la copii. Pentru a cunoaste mai multe detalii despre serviciile dentare premium oferite de Clinica 32 accesati www.clinica32.ro

Detalii
Albirea dentara - Dr. Razvan Boberis vorbeste despre Albirea dentara Beyond- Nr.1 in America
29.08.2019

Albire dentara Beyond- NR.1 in America ►Varful de lance in gadgeturile de albire dentara de la nivel mondial este acum disponibil in Clinica 32. ►Lampa Beyond II Whitening Accelerator este updatata cu tehnologie ce foloseste ultrasunetele si substante active de calitate premium pentru a obtine cel mai alb zambet, intr-un timp scurt, fara disconfort si cu rezultate pe termen lung.

Detalii
Pretul corect in stomatologie!
29.08.2019

Alexandru Constantin, prezentator al Focus Magazin - Prima TV ne spune cum si-a facut un zambet de milioane, fara sa ramana cu buzunarele goale! Totul, dupa ce s-a hotarat sa puna capat problemelor dentare si a inceput tratamentul la CLINICA 32! www.clinica32.ro

Detalii
Dr Razvan Boberis, despre igiena dentara si despre tratamente stomatologice digitale
29.08.2019

Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 s-a aflat in direct in platoul emisiunii 1 Matinal, TVR1. Dr. Boberis a fost invitatul lui Dorin Chiotea si au discutat despre igiena dentara a romanilor, dar si despre tratamentele stomatologice digitale si despre stomatologia moderna. Aflati ce inseamna One Visit Dentistry din video-ul de mai jos! Va asteptam in clinica noastra si va uram: Tot sa zambiti! www.clinica32.ro

Detalii
IMPLANTURI FARA TAIETURI GHIDATE DIGITAL
29.08.2019

Una dintre tehnicile avansate din medicina stomatologica digitala pe care Clinica 32 le ofera pacientilor sai este manopera IMPLANTURI FARA TAIETURI. La ora acturala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare, & amprentare digitale, coroane realizate in 12 minute datorita robotului CEREC, echipa specializata si materie prima premium. Aflati totul din video.

Detalii
STOMATOLOGIE DIGITALA CLINICA 32
29.08.2019

STOMATOLOGIA DIGITALĂ. Diagnostic corect, proceduri inovatoare, tehnologie de ultimă generație, toate SUB UN SINGUR ACOPERIS Stomatologia digitala nu este doar despre implantul realizat intr-o ora sau despre tehnologia de

Detalii
RO 0:08 / 4:09 SCANARE SI AMPRENTARE DIGITALA CLINICA 32
29.08.2019
Stomatologia moderna permite realizarea scanarii si amprentarii prin tehnologie digitala. Pacientul este tratat fara durere, confortabil si cu o precize maxima.
Detalii
RO 0:13 / 5:06 ROBOTUL CEREC CLINICA 32
29.08.2019

In cabinetele stomatologice din Clinica 32, folosim cel mai nou sistem de restaurare dentara, CEREC, ce ne permite tratamente rapide, precise si estetice. Astfel, pacientul modern, ocupat mai tot timpul, poate beneficia de lucrari dentare intr-o singura sedinta!

Detalii
ROBOTUL CEREC CLINICA 32
29.08.2019

In cabinetele stomatologice din Clinica 32, folosim cel mai nou sistem de restaurare dentara, CEREC, ce ne permite tratamente rapide, precise si estetice. Astfel, pacientul modern, ocupat mai tot timpul, poate beneficia de lucrari dentare intr-o singura sedinta!

Detalii
FATETE DENTARE CLINICA 32
29.08.2019

Stomatologia digitala aduce avantaje semnificative: de la reducerea timpului petrecut in cabinetul medicului dentist, cu disconfort minim, la tehnologii moderne si performante care au rezultate exceptionale atat in sfera medicala, cat si in cea estetica. Recunoscand beneficiile multiple ale unui zambet impecabil, stomatologia moderna se orienteaza din ce in ce mai mult spre zona de estetica dentara. Din categoria rezultatelor performante fac parte FATETELE DENTARE! Ce sunt, cand sunt indicate si cum ne ajuta ele sa tot zambim, explica dr. Razvan Boberis, manager Clinica 32.

Detalii
ALBIRE DENTARA CLINICA 32
29.08.2019

De la sisteme traditionale pe baza de surse de caldura sau gutiere cu gel pana la cele mai performante tehnologii pe baza de lumina albastra cu intensitate ridicata, asa cum este lampa BEYOND , metodele de albire dentara pe care le folosim si la Clinica 32 au avantaje estetice majore si nu afecteaza sanatatea dintelui.

Detalii
DR RAZVAN BOBERIS CLINICA 32
29.08.2019

In 2005 am creat Clinica 32. In prezent suntem o echipa extrem de bine pregatita in toate ariile stomatologiei si avem grija de zambetele dvs respectand garantia calitatii. Realizam tratamente stomatologice digitale conform medicine dentare moderne. Sunt dr. Razvan Boberis si ne vedem in Clinica 32. Va urez: Tot sa zambiti! Va astept la Clinica 32 pentru a avea grija de zambetele dvs! www.clinica32.ro

Detalii
DR RAZVAN BOBERIS CLINICA 32
29.08.2019

n 2005, Dr Razvan Boberis a fondat Clinica 32. Scopul Clinicii 32 este de a oferi cele mai bune tratamente dentare, din toate ariile stomatologiei, sub acelasi acoperis la cel mai bun raport calitate - pret. Va asteptam la Clinica 32! www.clinica32.ro

Detalii
DR SIMONA BOBERIS CLINICA 32
29.08.2019

Dr. Simona Boberis pune in slujba pacientilor energia si cunoasterea sa pentru a le oferi un zambet sanatos. Zambetul si sanatatea dintilor sunt foarte importante pentru calitatea vietii, de aceea in Clinica 32 oferim tratamente eficiente tuturor celor care ne trec pragul. Pentru programari la Dr Simona Boberis: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR SIMONA BOBERIS CLINICA 32
29.08.2019

Dr. Simona Boberis pune in slujba pacientilor energia si cunoasterea sa pentru a le oferi un zambet sanatos. Zambetul si sanatatea dintilor sunt foarte importante pentru calitatea vietii, de aceea in Clinica 32 oferim tratamente stomatologice digitale eficiente tuturor celor care ne trec pragul. Pentru programari la Dr Simona Boberis: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
TEHNICIAN VALENTIN STAN CLINICA 32
29.08.2019

Sub acoperisul Clinicii 32, tehnicianul Valentin Stan creeaza rezultate extraordinare datorita tehnologiei de ultima ora CEREC. Digitalizarea stomatologiei, cat si a tehnicii dentare ne permite sa efectuam lucrari protetice de durata, estetice si functionale. Va asteptam in Clinica 32 pentru a avea grija de zambetul dvs! Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
TEHNICIAN VALENTIN STAN CLINICA 32
29.08.2019

Sub acoperisul Clinicii 32, tehnicianul Valentin Stan creeaza rezultate extraordinare datorita tehnologiei de ultima ora CEREC. Digitalizarea stomatologiei, cat si a tehnicii dentare ne permite sa efectuam lucrari protetice de durata, estetice si functionale. Va asteptam in Clinica 32 pentru a avea grija de zambetul dvs! Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR ROXANA SERB CLINICA 32
29.08.2019

Datorita tehnologiei digitale de care dispunem in Clinica 32, pacientii beneficiaza de lucrari complexe la cel mai bun raport calitate pret. Pentru Dr Roxana Serb cel mai important este ca pacientul sa fie tratat corect, de accea in permanenta este atenta la cele mai mici detalii, pentru ca acestea fac diferenta. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR ROXANA SERB CLINICA 32
29.08.2019

Datorita tehnologiei digitale de care dispunem in Clinica 32, pacientii beneficiaza de lucrari complexe la cel mai bun raport calitate pret. Pentru Dr Roxana Serb cel mai important este ca pacientul sa fie tratat corect, de accea in permanenta este atenta la cele mai mici detalii, pentru ca acestea fac diferenta. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR VALENTIN POPESCU CLINICA 32
29.08.2019

Noi, la Clinica 32, consideram ca grija pacientului reprezinta cea mai pretioasa virtute, iar exclusivitatea este data de cele mai mici detalii, fiindca tratamentul nostru provine dintr o mare dragoste de oameni. Sunt dr. Valentin Popescu si va urez Tot sa zambiti ! Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR VALENTIN POPESCU CLINICA 32
29.08.2019

Noi, la Clinica 32, consideram ca grija pacientului reprezinta cea mai pretioasa virtute, iar exclusivitatea este data de cele mai mici detalii, fiindca tratamentul nostru provine dintr o mare dragoste de oameni. Sunt dr. Valentin Popescu si va urez Tot sa zambiti ! Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR INGRID BADULESCU CLINICA 32
29.08.2019

In prezent, ortodontia a intrat in era stomatologiei digitale, astfel incat putem realiza cu ajutorul celui mai performant aparat dentar - Invisalign tratamente dentare extrem de precise si de sigure. Cu ajutorul tehnicii de sub acoperisul Clinicii 32, Dr Ingrid Badulescu ofera pacientilor zambetul pe care si-l doresc. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR INGRID BADULESCU CLINICA 32
29.08.2019

In prezent, ortodontia a intrat in era stomatologiei digitale, astfel incat putem realiza cu ajutorul celui mai performant aparat dentar - Invisalign tratamente dentare extrem de precise si de sigure. Cu ajutorul tehnicii de sub acoperisul Clinicii 32, Dr Ingrid Badulescu ofera pacientilor zambetul pe care si-l doresc. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR ANA POPESCU CLINICA 32
29.08.2019

Pentru pacient, amprentarea digitala inseamna un grad minim de disconfort, un grad mare de precizie a rezultatului si timp redus de tratament. Pentru Dr. Ana Popescu, sanatatea pacientului este cea mai importanta si datorita dotarilor din Clinica 32, doamna doctor are grija ca toti cei care o aleg sai sa aiba un zambet sanatos. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR ANA POPESCU CLINICA 32
29.08.2019

Pentru pacient, amprentarea digitala inseamna un grad minim de disconfort, un grad mare de precizie a rezultatului si timp redus de tratament. Pentru Dr. Ana Popescu, sanatatea pacientului este cea mai importanta si datorita dotarilor din Clinica 32, doamna doctor are grija ca toti cei care o aleg sai sa aiba un zambet sanatos. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR DIANA GELADIN CLINICA 32
29.08.2019

Zambetul sanatos este cea mai frumoasa carte de vizita a unui om. O dantura sanatoasa si ingrijita contribuie substantial la calitatea vietii. Dr Diana Geladin se bucura cand pacientii intra in Clinica 32 cu emotii si pleaca cu cel mai frumos zambet. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR DIANA GELADIN CLINICA 32
29.08.2019

Zambetul sanatos este cea mai frumoasa carte de vizita a unui om. O dantura sanatoasa si ingrijita contribuie substantial la calitatea vietii. Dr Diana Geladin se bucura cand pacientii intra in Clinica 32 cu emotii si pleaca cu cel mai frumos zambet. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro

Detalii
DR NICA MIHNEA CLINICA 32
29.08.2019

Implant, bont si coroana provizorie, toate in acceasi zi. Dr Mihnea Nica realizeaza in Clinica 32 tratamente stomatologice digitale sigure si fara durere. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
DR NICA MIHNEA CLINICA 32
29.08.2019

Implant, bont si coroana provizorie, toate in acceasi zi. Dr Mihnea Nica realizeaza in Clinica 32 tratamente stomatologice digitale sigure si fara durere. Pentru programari la CLINICA 32: 0751 24 93 82 | 031 620 30 32 www.clinica32.ro Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia dentara romaneasca si fiecare pas reprezinta, in primul rand, respect fata de pacientii sai, inovatie si tratamente stomatologice digitale.

Detalii
Problemele de sanatate dentara la romani. Prima Tv. Clinica 32.
04.07.2019

Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit pentru Prima TV despre problemele de sanatate dentara la romani, despre ce alte complicatii pot aparea daca neglijam sa avem grija de dintii nostri. Clinica 32 ofera sub acelasi acoperis tratamente stomatologice din toate ariile medicinei dentare pe baza unei infrastructuri digitale, materie prima premium si manopere de ultima ora.

Detalii
Clinica 32 Dr. Simona Boberis -Motivul neaşteptat pentru care sângerează gingiile
04.07.2019

✔️Va invitam sa urmariti materialul realizat de PRO TV, CSID cu Dr. Simona Boberis despre inflamatiile gingivale si despre ceea ce trebuie sa facem pentru a nu ne pierde dintii. 📍❗️Dr. Simona Boberis, medic stomatolog: “Semnul de inflamație gingivală ne arată că acolo există foarte mult tartru. În primul rând putem încerca acasă cu o curățenie mai temeinică a dinților, îi spălăm cât de bine putem, cu grijă maximă, nu doar un periaj normal, de seară, cu gândul în altă parte. Această inflamație poate fi localizată doar la un dinte și este un lucru bun, înseamnă că avem probleme doar acolo, sau în toată gură, iar asta înseamnă o parodontoză. Se poate ajunge la pierderea dinților.”

Detalii
Clinica 32- Ce se intampla doctore? Pro TV
03.07.2019

Timp redus de tratament. Fara durere. Tratamente stomatologice digitale intr-o singura zi. Despre toate acestea, respectiv despre puterea stomatologiei moderne digitale au vorbit dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 si Dr. Simona Boberis intr-un material Ce se intampla doctore?, PRO TV. Va asteptam in Clinica 32 si va uram Tot sa zambiti!

Detalii

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord