• ro
    • en
clinica 32 Urgente stomatologice

Urgente stomatologice - 0751571717

La clinica stomatologica "Clinica 32" rezolvam urgenta dumneavoastra: carie dentara, abces dentar, bolile gingivale, fracturarea unui dinte

Principalele afectiuni stomatologice care pot determina durerile de dinti si care determina pacientul sa apeleze de urgenta la medicul stomatolog sunt: cariile, abcesele dentare, bolile gingivale, fracturarea unui dinte.

Carii dentare

Cel mai frecvent durerea de dinti este cauzata de cariile dentare. Acestea trebuie tratate intotdeauna pentru a evita inflamarea pulpei dentare (zona interna a dintelui). Odata pulpa dentara inflamata medicul va apela, in cele mai multe cazuri, la obturatia canalului radicular sau la extractia dintelui.

Va puteti da seama imediat de o carie dentara daca la nivelul dintelui depistati sensibilitate la dulce, fierbinte sau rece.

Abces dentar

Daca va confruntati insa cu dureri intepatoare, inflamatii, respiratie urat mirositoare si gust amar in gura, este momentul sa apelati de urgenta la medicul stomatolog deoarece aveti un abces dentar.

Parodontoza

Daca va confruntati cu miscari ale dintelui si sangerari gingivale, veniti de urgenta la medicul stomatolog. Acestea sunt semnele parodontozei. Netratata, parodontoza duce la formarea pungilor gingivale, iar in ultima instanta la pierderea dintelui.

Consultati intotdeauna un medic dentist inainte ca durerea dentara sa se transforme intr-o urgenta medicala.

Radiografii retroalveolare sau panoramice

Daca este nevoie de realizarea vreunei radiografii retroalveolare sau panoramice, aceasta se va face pe loc. Daca totusi ajungeti intr-o situatie de urgenta, va stam la dispozitie la in orice zi, chiar si in weekend si de sarbatorile legale la numarul de telefon 0751571717. Medicii nostri stomatologi vor determina cauza durerii si vor lua toate masurile necesare ca sa plecati de la noi cu zambetul pe buze.

Suntem de 10 ani alaturi de tine, oferindu-ti servicii de inalta calitate, la cele mai noi standarde internationale.

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multudisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord