T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

XParking - private, software de administrare al parcarilor private

Private parking lot software

  • X-PARKING este o solutie software pentru gestionarea locurilor de parcare, locatiilor si contractelor aferente.
  • Aplicatia centralizeaza intr-o singura platforma toate datele, documentele si istoricul locurilor de parcare.
  • Module precum: administrare preturi, administrare clienti, administrare comenzi, integrare cu agregatoare sunt cateva din posibilitatile pe care le ofera softul, la care se pot adauga si altele in functie de solicitarile clientului.
  • Dashboard-ul este interactiv si afiseaza informatii dinamice oferind o viziune de ansamblu asupra business-ului. Astfel, sintetizeaza perfect toate datele care ar putea fi necesare managerului sau administratorului.  
  • In continuare puteti vizualiza o parte din functionalitatile care definesc aplicatia de administrare parcari.

Caracteristici

Modul utilizatori

Aplicatia permite administrarea utilizatorilor cu sistem de autentificare si recuperare parola. Atribuire drepturi de acces si ingradire a permisiunilor in functie de roluri: admin, operatori, manageri etc.

Modul administrare locatii/parcari

Modulul permite incarcarea unei schite a parcarii respective si afisarea acesteia pe Google Maps prin preluarea coordonatelor introduse in locatie de catre administrator.

Emitere documente

Aplicatia detine functionalitati de gestionare si emitere a tuturor documentelor tranzactionate prin platforma: contracte, anexe, facturi, chitante, bon fiscal pentru case de marcat, etc.

Sistem de alerte

Prin intermediul platformei pot fi transmise atentionari prin e-mail sau SMS cu privire la expirarea contractului. Alertele sunt trimise periodic, la diferite intervale de timp in functie de data setata.

Configurator locuri de parcare

Sistem interactiv de creare schite pentru locurile de parcare. Rezultatul va fi o schita interactiva in care sunt evidentiate prin culori si scris locurile de parcare libere sau ocupate.

Sistem de rezervare si plata

Locurile de parcare pot fi rezervate si platite prin interfata web in cadrul hartilor interactive in care sunt afisate pentru utilizator locurile libere si ocupate.

Dashboard interactiv

Aplicatia afiseaza in prima pagina un sumar al celor mai importante informatii din cadrul platformei astfel incat sa poata fi vizualizate rapid de catre administratori sau operatori.

Modul rapoarte

Aplicatia extrage rapoarte extrem de folositoare cu privire la situatia vanzarilor prin intermediul unor grafice de evolutie. Datele pot fi filtrate in functie de parametrii doriti.

Export informatii

Majoritatea listelor din platforma pot fi exportate sub diferite formate (excel, pdf, csv) si salvate in dispozitiv. Aceste liste pot reprezenta atat clienti cat si contracte emise sau contracte care urmeaza sa expire.

Avantaje

Pret avantajos

In ciuda complexitatii aplicatiei, aceasta presupune un pret de pornire redus, care poate varia in functie de diverse module.

Costuri reduse

Costuri foarte mici de intretinere comparativ cu o aplicatie desktop. Mentenanta se poate realiza foarte simplu si rapid.

Siguranta si Garantie

Solutia software este una integrata deja, care ruleaza in mod optim si utilizata in diverse companii de profil.

Centralizare informatii

Platforma centralizeaza intr-un singur loc toate datele aferenta acestui business, de la documente pana la clienti.

XParking - private, software de administrare al parcarilor private

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord